Graadt van Roggenweg 500

Graadt van Roggenweg 500

In het gebouw aan de Graadt van Roggenweg 500 in Utrecht zijn in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf acht verdiepingen heringericht tot Rijkskantoor. De Design&Build-opdracht is na een aanbesteding gegund aan het team BAM – JHK Architecten.

Van het pand is in totaal 8.300 m² kantoorvloer voorzien van een nieuw inbouwpakket. Deze vindt aansluiting bij de reeds aanwezig en kleurbepalende kunst op de kern. De nieuwe inrichting is ontworpen naar de FWR standaard (Fysieke Werkomgeving Rijk). Naast een mix van verschillende open en omsloten werk- en vergaderplekken krijgt iedere verdieping een eigen ankerplaats. Een verdieping doet dienst als vergader- en opleidingscentrum.

Wij hebben het prachtige lichtontwerp mogen leveren. Een ontwerp dat aansluiting vindt bij de huidige vertrekken. Heeft u ook interesse in een ontwerp? Neem dan contact op met één van onze lichtontwerpers.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.