HDSR Houten

HDSR Houten

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) regelt het lokale en regionale waterbeheer in Midden-Nederland. Het waterschap zorgt als waterautoriteit voor veilige dijken, droge voeten en schoon water.

In samenwerking met Heijmans verzorgden wij de verlichting voor het hele gebouw. Het pand is geheel verbouwd naar een nieuw, duurzaam waterschapskantoor. Daarom realiseerden wij duurzame verlichting wat past bij de missie en visie van De Stichtse Rijnlanden. Naast dat wij een lichtplan maakten en de verlichting leverden, hebben wij Heijmans ontzorgd door onze montageservice.

Zoekt u een helpende hand voor uw project? Wij verzorgen graag ook de montage voor uw verlichting. Neem contact op met uw aanspreekpunt.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.