Het Biosintrum

Het Biosintrum

De nieuwbouw Biosintrum in Oosterwolde is een kenniscentrum dat voor meer dan 80% uit biobased materialen bestaat. Dit zijn alle hernieuwde materialen van biologische oorsprong die in het pand gerealiseerd zijn. Daarmee behoort het centrum tot één van de meest duurzame en innovatieve gebouwen van Europa. In het Y-vormige pand komen onderwijs, het bedrijfsleven en de overheid samen.

In samenwerking met Installatiebedrijf Bakker heeft Maas & Hagoort bijna alle verlichting mogen leveren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat! Samen gaan we voor een duurzame toekomst.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.