Het Huis van Cultuur & Bestuur

 

Daar waar het oude gemeentehuis stond, staat nu het vernieuwde onderkomen van de Gemeente Midden-Groningen. Het gemeentehuis dat in twee fases is opgebouwd draagt de naam ‘Huis van Cultuur & Bestuur’. Het is een ontmoetingsplek voor alle inwoners en medewerkers van Midden-Groningen voor theater, muziek, kunst, lezen, taal, bestuur en gemeentelijke dienstverlening.

Het grootschalige project waar renovatie (fase I) en nieuwbouw (fase II) samen zijn gekomen, zorgt voor een betere overlap van de culturele faciliteiten en gemeentelijke voorzieningen. In de eerste fase zijn de centrale straat van het pand en alle culturele functies gerealiseerd. Hierbij is er gestart is met de nieuwbouw en renovatie van de bibliotheek. In fase twee is het gemeentehuis getransformeerd en heeft de bibliotheek haar definitieve plek gekregen.

Samen met BAM Bouw en Techniek Regio Noord hebben wij alle verlichting voor fase II mogen leveren. Het was een uitdaging om de verlichting dezelfde look and feeling te geven als binnen fase I. Bij de keuzes voor de armaturen waren adviseur Valstar Simonis en architect De Zwarte hond nauw betrokken. Op zowel technisch als decoratief vlak hebben wij gelijkwaardige alternatieven kunnen realiseren welke samenkomen met de bestaande situatie. Op deze wijze is er voor een mooie eenheid gezorgd.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.