Hoogheemraadschap Delfland

Hoogheemraadschap Delfland

Het Hoogheemraadschap Delfland heeft als voornaamste taak om te zorgen voor het waterbeheer in de regio. Dit wordt uitgevoerd vanuit het hoofdkantoor in Delft.  Het monumentale gebouw uit 1645 is onlangs volledig gerenoveerd, met als doel om het gebouw toekomstbestendig te maken. Dat is gelukt! Medewerkers kunnen nu flexibel werken in hedendaags comfort.

In samenwerking met Unica Son leverden wij de verlichting voor dit project. Duurzaamheid stond hierbij centraal. Het resultaat is prachtig!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.