Hotel Waterrijk Oesterdam

Hotel Waterrijk Oesterdam

Een verblijf in Hotel Waterrijk Oesterdam laat u onbezorgd genieten en ultiem ontspannen in het mooie Zeeland. Het hotel beschikt naast de 34 prachtige 2- en 4-persoonssuites ook over een spa en wellness. Daar kunt u heerlijk in relaxen. De 34 luxe resort suites zijn modern en stijlvol ingericht. Daarnaast bieden ze een prachtig uitzicht op het water. In hotel Waterrijk Oesterdam kunt u helemaal tot rust komen. In het bijzonder tijdens de zonsondergang is er een prachtig uitzicht op de Oesterdam.

Net als bij de Marina Beachclub realiseerden wij, in samenwerking met DWT groep, de verlichting voor de hotelkamers. In het lichtplan zijn onder andere trackspots, wandarmaturen, vloerarmaturen en badkamerarmaturen verwerkt. Onze engineer verwerkte veelal armaturen van het merk Internova in het project. Puur genieten voor de vakantieganger in Zeeland, dat betekent een verblijf in Resort Waterrijk Oesterdam.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.