Huygens Lyceum Eindhoven

 

Het bestaande gebouw van het Huygens Lyceum in Eindhoven is onlangs vervangen door een nieuw eigentijds schoolgebouw. Het bied plaats aan havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs. Het nieuwe pand bestaat uit vier bouwlagen en drie gymzalen wat ruimte biedt aan ruim 1150 leerlingen.

Van Dijnsen Installatietechniek heeft ons in een vroeg stadium benaderd om in samenwerking met Klictet Advies het lichtplan te ontwerpen. Voor dit onderwijsproject hebben wij alle binnen- en buitenverlichting mogen verzorgen. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de Frisse Scholen klasse B eisen. ‘Frisse Scholen’ is onderdeel van het programma Energie & Gebouwde omgeving (EGO). Dit project heeft als doel om scholen te stimuleren om het binnenmilieu te bevorderen en het energieverbruik te laten afnemen. Hierdoor hebben wij extra aandacht besteed aan het Atrium, om de aula met tribune trap goed te verlichten. Op deze manier zijn wij samen met onze partner verbeteraard van het onderwijs.

Foto’s: Moeskops’ Bouwbedrijf en HBL Fotografie

 

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.