Ingenhouszhof Amsterdam

Ingenhouszhof Amsterdam

Het Ingenhouszhof in Amsterdam is het nieuwe woon-zorgcomplex van de hoofdstad. Het oude pand had een gesloten karakter met weinig open zichtlijnen. Hierdoor werd er gevraagd om renovatie. Het nieuwe gebouw bestaat uit 2 verschillende panden met in totaal 124 zorgappartementen. Tussen deze gebouwen in is een prachtig gedeelte openbaar groen gecreëerd. Bewoners kunnen hierin samenkomen en relaxen.  Daarnaast is er op iedere etage een algemene voorziening voor bewoners om samen te komen voor gezelligheid of om te eten.

In samenwerking met Inco realiseerden wij de verlichting voor dit project. We maakten het lichtplan en samen hebben wij ervoor gezorgd dat de bewoners kunnen leven in een goed verlichte omgeving!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: Aannemingsmaatschappij Hegeman B.V. te Nijverdal

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.