Kapimex Breda

Kapimex Breda

Kapimex in Breda is al meer dan 25 jaar een toonaangevende internationale groothandel in huishoudelijke en decoratieve artikelen en is marktleider als het gaat om de levering van non-foodartikelen. Daarnaast is Kapimex zeer actief op het gebied van merkontwikkeling en het ontwikkelen van innovatie, van private labels en producten van retailers als Blokker en Carrefour.

De laatste jaren heeft Kapimex een enorme groei doorgemaakt. Mede daardoor was er behoefte aan een nieuwe locatie. De nieuwbouw werd een duurzaam en industrieel ogend pand. Maas & Hagoort heeft voor dit nieuwe kantoorpand de verlichting mogen realiseren. Zo zijn er onder andere 3-fase railspots, vierkante LED downlighters en LED panelen van Illuxtron in het project verwerkt. Ook voor u kunnen onze engineers een lichtplan maken. Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.