Kindcentrum de Schatkaart

 

De Schatkaart is een Montessori Kindcentrum voor onderwijs, opvoeding en opvang voor kinderen van 0-12 jaar, in Amsterdam. Het kindcentrum begon in 2022 met vijf kinderen op een tijdelijke plek op Haveneiland. Afgelopen september is het kindercentrum gestart in een nieuwgebouw, op Centrumeiland. Het nieuwe gebouw heeft een splitlevel ontwerp wat zorgt voor verbinding tussen alle verdiepingen en domeinen. Daarnaast nodigt het uit tot bewegen en ontmoeten.

Samen met Breman Utiliteit Zwolle was Maas & Hagoort verantwoordelijk voor de verlichting van dit nieuwbouwproject. Wij hebben een lichtplan gerealiseerd dat voldoet aan de hoge eisen van Frisse Scholen klasse B. Dit betekent dat de verlichting niet alleen energiezuinig is, maar ook zorgt voor een goed binnenklimaat. Frisse Scholen zijn ontworpen om een gezonde en comfortabele leeromgeving te bieden. Dit betekent dat er specifieke aandacht is besteed aan luchtkwaliteit, thermisch comfort, akoestiek en verlichting. Het doel is om een optimale omgeving te creëren waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen en leren. Het resultaat is een inspirerende leeromgeving die voldoet aan de normen van Frisse Scholen klasse B.

Wilt u meer informatie over Frisse Scholen? Lees dan hier ons artikel op Maas & Hagoort Kennisbank.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.