Klokgebouw Eindhoven herontwikkeld

Klokgebouw te Eindhoven is herontwikkeld

De renovatie van het Klokgebouw te Eindhoven is een mega-klus die stap voor stap is aangepakt. Als laatste werden twee units van zo’n 1.000m2 ontwikkeld en een dertigtal luxer afgewerkte units op de mooiste plek van het gebouw. Met meer dan 100 ondernemers uit de creatieve industrie draait het Klokgebouw in Strijp-S te Eindhoven op volle toeren. Bruisend, enerverend en verrassend. Van hieruit worden lijnen gelegd en gevonden naar andere hotspots op Strijp-S. Boeiende plekken die zich met lef en visie aaneenrijgen tot een inspirerende en uitdagende omgeving. Tot een spannende plek die in alle opzichten net even anders is!

De zesde en zevende etage aan de kant van de stad zijn door Maas & Hagoort verlicht in goede samenwerking met de firma Tijssens (Heeze)! We leverden onder andere opbouwarmaturen, opbouwdownlights, LED verlichting.

Vraag ook direct een lichtplan aan.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.