Kromhout Kazerne

Kromhout Kazerne

In 2012 is dit kazerne gebouw genomineerd voor het BNA gebouw van het jaar. Het pand is het hoofdkwartier van het Commando Dienstencentra, de Koninklijke Landmacht en deels ook van de Defensie Materieel Organisatie. Duurzaamheid, transparantie en flexibiliteit waren de drie pijlers waarmee bij de bouw rekening gehouden werd. Dit ziet u terug in de lichte ruimtes. Verlichting was een belangrijk onderdeel voor Kromhout Kazerne. Het vertrouwen dat in ons werd gegeven waarderen we erg. We zijn trots op het resultaat!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.