Kulturhus Borne

Kulturhus Borne

Onlangs is het compleet vernieuwde Kulturhus in Borne in gebruik genomen. Het gebouw opende haar deuren precies op tijd voor de start van het nieuwe theaterseizoen en ook de viering van het 15-jarig bestaan. Het multifunctionele Kulturhus is een podium voor zowel lokaal talent als mede voor ondernemerschap en deskundigheid. Het is een gebouw waar uitwisseling plaats vind, voor en door mensen.

De nieuwe indeling en een meer efficiënt gebruik van het gebouw zorgt ervoor dat zij voldoen aan de stijgende vraag naar ruimte en accommodatie. Het hele gebouw heeft een renovatie ondergaan. Zo is op de begane grond door de inzet van een nieuw interieur en een nieuwe vloer een open klimaat gecreëerd. Dit bevordert de sociale interactie in de bibliotheek en versterkt daarnaast ook de sfeer in de huiskamer. Ook de grote theaterzaal is grondig gerestyled. Er is een nieuwe uitschuifbare tribune geplaatst en er is een nieuwe vloer gelegd zodat muziek, cultuur en theater door de bezoekers nog beter beleefd kan worden.

In samenwerking met Van Dorp leverden wij de verlichting voor dit project. Dit project is verlicht met prachtige railsystemen van Internova. Wij zijn trots op het feit dat wij bijdroegen het toekomstbestendige Kulturhus in Borne.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: Leon Schuurink | Te Kiefte Architecten bv

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.