Landgoed Beukenstein Driebergen

Landgoed Beukenstein

Landgoed Beukenstein is een toekomstbestendige woon- en zorgvoorziening voor kwetsbare ouderen. Het landgoed richt zich op het leven in een huishouden, net als thuis. Elke woonkamer is voorzien van biodynamische verlichting. Deze verlichting stimuleert het natuurlijke dag- en nachtritme. Zeker voor ouderen is dit een uitkomst. Zo zullen de nieuwe bewoners zich meteen thuis voelen.

Samen met BAM Amsterdam realiseerden wij de verlichting voor dit project. Naast het leveren van de armaturen verzorgden wij ook de montage dankzij onze montageservice. Onze engineer verwerkte onder andere armaturen van Kroon Professional Lighting Solutions in het lichtplan. We zijn erg tevreden over het resultaat!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan hier contact met ons op.

 

Foto’s: Van de Ven bouw en ontwikkeling

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.