Leeuwbouw Zwolle

Leeuwbouw B.V. is een technische groothandel en totaalleverancier voor tijdwinst in de bouw en industrie. Middels een flinke verbouwing is het bestaande pand in Zwolle aanzienlijk uitgebreid.

In samenwerking met Scheer & Foppen Installatietechniek B.V. hebben wij met de verlichting mogen helpen in de realisatie van dit prachtige project. Voor dit project hebben wij de binnenverlichting geleverd in de vorm van panelen, downlighters, spots, opbouwarmaturen, trackspots, 3F-rail en noodverlichting. De duurzame LED verlichting is tevens DALI gestuurd, wat zorgt voor een mooie besparing op de energiekosten!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.