Lingehof Beesd

Lingehof Beesd

Het nieuwe woonzorgcentrum Lingehof in Beesd is een plek dat zorg biedt aan ouderen. Het nieuwe gebouw voldoet aan de eisen en biedt mogelijkheden voor de toekomst. De appartementen zijn ruim en voorzien van allerlei technische gemakken. In het moderne gebouw vindt u vijftig appartementen. Allemaal energiezuinig. Alle appartementen hebben een woon- en slaapkamer, een eigen keukenblok en badkamer.

Op de begane grond vindt u het Betuweplein, dit is de centrale ontmoetingsplek. Maaltijden serveren de koks hier en ook voor verschillende activiteiten kan de bewoner hier terecht. Ook om even bij te praten is dit plein zeer geschikt.

In bouwteam verband hebben we samen met Velegro de engineering van A tot Z gerealiseerd, met een mooi resultaat tot gevolg. De bewoners genieten dankzij de samenwerking in het bouwteam van een goed verlichte omgeving.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over de verlichting? Neem dan contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.