LVNL Schiphol

LVNL Schiphol

In dit gloednieuwe radar- en trainingscentrum ‘Polaris’ van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) worden luchtverkeersleiders opgeleid en getraind. Onze accountmanager Leo Bolleman is door Kuijpers benaderd om invulling te geven aan de post verlichting.

Onze projectmanager Ben Dorst is van a tot z betrokken bij dit project en heeft Kuijpers volledig weten te ontzorgen op het gebied van de verlichting. In samenwerking met lichtontwerper Robert Jan Vos en LVNL zijn we tot het definitieve lichtontwerp gekomen. Een interessant en ambitieus project; zo moest er maatwerk geleverd worden voor de verlichting in de plafonds in het pand. Ook hebben we spots voor de verbindingsbrug, kantoren en gangzones geleverd. De eindgebruiker wilde een mooie balans tussen design en functionele verlichting creëren en daarbij voldoen aan alle geldende normen. Dit is ons gelukt. We hebben een prachtig eindresultaat weten op te leveren waar zowel Kuijpers als de eindgebruiker tevreden over is. Op 4 september jl. heeft Koning Willem-Alexander dit pand geopend voor gebruik!

Onze collega’s helpen u graag met het creëren van een op maat gemaakte lichtoplossing. Vraag nu een lichtplan aan door contact op te nemen met één van onze collega’s!

 

Foto’s: LVNL mediarelaties

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.