Lydis Almere

Lydis Almere

Sinds 2013 is Lydis dé telecomdistributeur in Nederland voor IP communicatie oplossingen. Door de succesvolle groei van de afgelopen jaren, was het bedrijf toe aan een nieuw pand. In Almere is hun nieuwe pand te vinden. Vanuit daar wordt een compleet en complementair assortiment verstrekt.

In samenwerking met Knipmeijer & Blok realiseerden wij de verlichting. Samen zorgden wij voor het goed uitlichten van de producten van Lydis.

Bent u op zoek naar LED verlichting voor uw project? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.