Magnum Heating

Magnum Heating

Magnum Heating biedt verwarmingsoplossingen aan op het gebied van comfort en safety.  Het assortiment groeide steeds verder en samen met het team specialisten werden ze marktleider.

Sinds de zomer van 2018 is Magnum Heating gevestigd in een nieuwbouwpand op het bedrijventerrein Welgelegen in Tholen. Dankzij de extra ruimte kunnen ze dubbele productie draaien. Magnum gaf ons de opdracht om het volledige lichtplan te realiseren voor de kantoren, kantine en vergaderruimtes. Daarnaast mocht terreinverlichting natuurlijk ook niet ontbreken.

Samen met DWT groep realiseerden wij de verlichting voor dit mooie project. Het resultaat is om trots op te zijn! De inlegarmaturen en downlights zijn van het merk LUG. Daarnaast zijn er armaturen van AEG verwerkt in het lichtplan. De strakke afwerking van de armaturen zorgt voor een mooi verzorgd en modern pand! Heeft u interesse in een lichtplan? Op deze pagina leest u wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.