Marga Klompé gebouw, Tilburg University

 

Op 29 januari 2024 opende Tilburg University officieel de deuren van het Marga Klompé gebouw. Het nieuwbouwproject biedt ruimte aan 1.000 studenten in 14 collegezalen en diverse studiewerkplekken. Het Marga Klompé gebouw is meer dan een onderwijsfaciliteit. Het is een plek waar duurzaamheid, kennis en innovatie samenkomen. Daarnaast is het Marga Klompé-gebouw een voorbeeld van circulair ontwerp. Bijna energieneutraal, met herbruikbare materialen en aandacht voor het milieu. Een plek waar studenten niet alleen leren, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

In samenwerking met BAM Bouw en Techniek was Maas & Hagoort verantwoordelijk voor de verlichting van het gebouw. Om te voldoen aan de hoge duurzaamheidseisen en de verhoogde lichtstandaard, is het project voorzien van DALI drivers met protocollen 251, 252 en 253. Deze protocollen zijn essentieel voor taken zoals heatmapping en andere analyses. Met als resultaat een duurzame en inspirerende leeromgeving die voldoet aan de hoge eisen van BREEAM.

Wilt u meer informatie over BREEAM NL? Lees hier ons artikel op Maas & Hagoort Kennisbank.

Foto’s: Jack Tummers

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.