MBO Rijnland

MBO Rijnland

Sinds 1 september vormen ID College en ROC Leiden samen MBO Rijnland. Deze instelling geeft niet alleen les aan middelbaar beroepsonderwijs, maar ook aan voorgezet algemeen volwassenenonderwijs. De studenten kunnen zichzelf ontwikkelen en worden opgeleid tot echte vakmensen.

Er zijn zes vestigingen in Leiden, waaronder de locatie aan de Storm Buysingstraat. Deze school is dit jaar compleet vernieuwd. Maas & Hagoort heeft de basisverlichting geleverd in samenwerking met Verweij Elektrotechniek. In het trappenhuis zijn inbouwspots toegepast. Ook zijn er op- en inbouwarmaturen van onder andere Ecolight verwerkt in het lichtplan. Dankzij Maas & Hagoort is dit college een frisse school!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.