MindLabs Tilburg

 

Na een bouwtijd van ongeveer twee jaar is de oude spoorhal in Tilburg gerenoveerd en ook uitgebreid met nieuwbouw. De vernieuwde locatie draagt de naam Mindlabs. Het gloednieuwe MindLabs gebouw is een locatie waar onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven bij elkaar onder één dak samenkomen. Onder andere DPG Media, Onderwijsgroep Tilburg, Tilburg University en Zwijsen hebben hun intrek genomen in het nieuwe pand.

In samenwerking met architect Ector Hoogstad, adviseur Nelissen uit Eindhoven en installateur BINX Smartility hebben wij dit unieke project mogen voorzien van een totale lichtoplossing. Vanwege het behoud van diverse oude constructiedelen hebben wij maatwerk verlichting ontwikkeld, geproduceerd en geleverd. Het oude en nieuwe deel komen op deze wijze samen tot een moderne onderkomen voor haar gebruikers.

Opdrachtgever: Fontys Hogescholen | (Interieur)architect: Ector Hoogstad | Levering meubilair: Gispen | Interieurontwerper en fotograaf: Studio Moj | Maatwerk: Meubelmakerij Het Woud | Bewegwijzering, vilten wanden en visuals: McArt | Beplanting: De Klerk

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.