Nationale Ombudsman Den Haag

Nationale Ombudsman

De Nationale Ombudsman komt op voor de belangen van burgers en helpt de overheid met het verbeteren van de dienstverlening. Een team van specialisten zit klaar om vragen en klachten van burgers te behandelen. De locatie in Den Haag bestond uit twee verschillende panden, die zich tegenover elkaar bevonden. Om de interne lijnen zo spoedig mogelijk te laten verlopen was de wens om alle kantooromgevingen onder één dak te huisvesten. Het hoofdpand is daarom onlangs volledig gerenoveerd.

De Nationale Ombudsman in Den Haag is nu gevestigd vanuit één locatie. De werkomgeving is aantrekkelijk en comfortabel en past bij het karakter van de organisatie. In samenwerking met BAM hebben wij de verlichting voor het pand gerealiseerd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

 

Foto’s: Jeroen Vermeyden Photography

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.