OBC Elst

 

De verouderde installaties en faciliteiten van de bestaande gebouwen waarin Over Betuwe College Elst in gevestigd zat sloten niet meer aan bij het hedendaagse onderwijs. Ook het sterk groeiende leerlingenaantal zorgde voor het besluit om te starten met de realisatie van de nieuwbouw. Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat OBC Elst haar deuren opende van het gloednieuwe gebouw, maar het resultaat mag er zijn.

In samenwerking met Unica Arnhem hebben wij nagenoeg alle verlichting voor dit project mogen leveren. Voor dit project heeft de klant gekozen voor armaturen met 5000 Kelvin. De kwaliteit van verlichting heeft invloed op hoe leerlingen presteren. Licht heeft namelijk effect op ons brein en vermogen om dingen op te slaan. De eenheid Kelvin (K) geeft aan hoe warm of koud het licht is. Hoe hoger de temperatuur, hoe meer daglicht er gecreëerd wordt in de ruimte. 5000 Kelvin is geen standaard lichtkleur waardoor wij alle armaturen op maat hebben gemaakt. Daarnaast hebben wij ook de montage voor de binnenverlichting verzorgd. Een uitdagend project, maar wij zijn trots op het eindresultaat!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.