Oldelft Ultrasound

 

Oldelft Ultrasound ontwikkelt, produceert en levert wereldwijd high-tech innovatieve ultrasone transducers aan producenten van medische apparatuur. Met deze nieuwe vestiging is Oldelft Ultrasound voorbereid de verwachte groei aan te kunnen. Het resultaat mag er zijn; een modern, natuur-inclusief circulair gebouw. In samenwerking met Terberg Totaal Installaties hebben wij een volledig lichtplan mogen realiseren voor dit moderne gebouw en hebben wij ook alle terreinverlichting ontworpen en geleverd. Onze projectmanager is bij het hele proces betrokken geweest; van aanvraag tot oplevering is er geadviseerd, meegedacht en zijn de ontwerpen aangepast waar nodig.

Als bekende partner van Terberg Totaal Installaties was Maas & Hagoort ontwerpverantwoordelijk. Dit houdt onder andere in dat wij voor dit project naast een volledig lichtplan, ook alle lichtberekeningen en de bewijslast ten behoeve van het BREEAM certificaat hebben verzorgd. In het lichtontwerp hebben wij uiteraard gebruik gemaakt van fraaie armaturen die voldoen aan de gestelde BREEAM eisen. Zo hebben wij voor dit project onder andere maatwerk geleverd in de vorm van hoogwaardige inlegarmaturen die in de klimaatplafonds zijn ingepast.

Foto’s: Lucas van der Wee

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.