Openbaar Ministerie Haarlem

De huisvesting van het Openbaar Ministerie in Haarlem is onlangs gerenoveerd en wij hebben hier aan mee mogen werken. In de zogeheten ‘De Appelaar’ vindt men naast het OM ook de Rechtbank. Uitbreiding van werkzaamheden binnen het OM heeft ervoor gezorgd dat de wens is ontstaan om binnen het bestaande complex een eigen gebied te creëren wat publiekstoegankelijk is.

In samenwerking met BAM Bouw en Techniek Regio Noordwest hebben wij naar wens van de eindgebruiker alle verlichting in het gebouw mogen verzorgen, zowel functioneel als decoratief. Door onze merkonafhankelijkheid hebben wij aan alle verlichtingseisen vanuit de betrokken architect, JHK Architecten, kunnen voldoen. Het lichtplan welke sales engineer Arno heeft opgemaakt sloot perfect aan op de eisen van de PvE. Hij heeft hierbij voor onder andere maatwerkprofielen, alsook speciale armaturen die geschikt zijn voor lamellenplafonds, gekozen.

De samenwerking met BAM Bouw en Techniek Noordwest is erg prettig verlopen. Van calculatie tot aan uitvoering zijn wij samen nauw betrokken geweest bij dit mooie project. Ook in de staart van het traject is meegedacht over een zo efficiënt en slim mogelijke montage van de armaturen ter plaatse. Een mooi voorbeeld van een project met totale ontzorging van A tot Z.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.