Orthodontistenpraktijk De Wereldlach

De Wereldlach

Voor de Orthodontistenpraktijk de Wereldlach heeft Maas & Hagoort de verlichting mogen realiseren. Samen met de architecten van Buro S hebben wij ervoor gezorgd dat de praktijk een moderne en tijdloze uitstraling heeft. Doordat de verschillende behandelkamers geen nummer hebben maar een land voorstellen bewandeld de patiënt een spannende en uitdagende wereldreis. De uitstraling van onze LED panelen, strips en spots maken de wereldreis helemaal compleet.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.