Raadzaal gemeente Haarlem

Raadzaal gemeente Haarlem

In het Stadhuis van Haarlem is onlangs de verlichting van de Raadzaal vervangen. Deze zaal wordt onder andere gebruikt voor de raadsvergaderingen. Het bijzondere aan deze vergaderingen is dat ze sinds twee jaar live te volgen zijn op internet. In het midden staan verschillende beweegbare camera’s opgesteld die de spreker in beeld brengt.

In samenwerking met Engie Alkmaar hebben wij de verlichting voor de Raadzaal gerealiseerd. De uitdaging was om de bestaande verlichting te vervangen voor LED armaturen. Daarnaast kan de verlichting aangepast worden voor elke gelegenheid, bijvoorbeeld voor tijdens de video opnamen van de raadvergadering. Dankzij maatwerk is dit gelukt!

Bent u op zoek naar passende verlichting? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.