Roma Benelux

Roma Benelux heeft intrek genomen in haar nieuwe showroom met logistieke ruimte. De producent van rolluiken, buitenjaloezieën en screens is gevestigd in Zevenbergen. Behalve de showroom en logistieke ruimte, is ook het bestaande kantoorpand uitgebreid en compleet gerenoveerd met achttien extra werkplekken. Deze extra werkplekken kenmerken de groei van Roma Benelux. Het van oorsprong in Duitsland gevestigde bedrijf gaat vanuit de locatie in Zevenbergen nu ook de markt in Wallonië bedienen.

In samenwerking met Evelo Installatietechniek hebben wij de verlichting voor dit moderne bedrijfspand mogen realiseren. Op basis van het ontwerp van de interieurarchitect hebben wij een lichtplan gemaakt. Het betreft basisverlichting door middel van LUG INTO R serie en VOLICA profielen als werkplekverlichting. Verder hebben wij ook de buitenverlichting gerealiseerd, almede het pand aangelicht door middel van floodlights. Een project waarin wij onze partner hebben ondersteunt van A tot Z.

Foto’s: Bouwbedrijf Vrolijk

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.