Rotterdam Science Tower

De Rotterdam Science Tower, voormalig Europoint VI, is getransformeerd tot een multifunctioneel bedrijfsgebouw. De toren omvat een mix van laboratoriumruimtes, kantoren en faciliteiten voor medische scholing.

Vanuit Groen & Aldenkamp Installatietechnieken bereikte ons de vraag mee te denken over het verlichtingsvraagstuk voor de begane grond van de toren. Sales engineer Jurian heeft hiervoor de lichtplannen- en berekeningen opgemaakt waarbij hij verschillende soorten armaturen heeft toegepast. Hij heeft zich over zowel de technische als decoratieve verlichting gebogen. Om het geheel esthetisch te optimaliseren is voor 3-fase rails met spots gekozen.

Daarnaast hebben wij een aantal downlighters naar wens van de eindgebruiker in een passende kleur laten spuiten. In de passage zijn profielen gemonteerd die het geheel compleet maken. Door ons grote netwerk aan leveranciers zijn wij in staat om met maatwerk en flexibiliteit aan de wensen van onze partners te voldoen.

In goede samenwerking met Groen & Aldenkamp Installatietechnieken zijn wij er in geslaagd de verlichting optimaal te laten aansluiten op de inrichting van het pand. De ruimte heeft een mooie upgrade gekregen, helemaal naar de wensen van deze tijd!

Foto’s: ATELIERFRONT

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.