Scelta Products

 

Scelta Products is specialist in het produceren van gepaneerde, diepgevroren snackproducten op basis van groenten. Vanwege de groei van de productie was er behoefte aan uitbreiding. Onlangs opende zij haar nieuwe product locatie op het bedrijventerrein De Poort in Rilland. Naast de twee bestaande locaties in Yerseke en Kruiningen is dit hun derde vestiging.

Voor dit project hebben wij nauw samengewerkt met betrokken partijen DWT, Famateq en Leo Interieurgroep. In samenwerking met installateur DWT hebben wij de kantoren, gangen, vide, entree en bedrijfskantine verlicht. Met Famateq hebben wij de terreinverlichting gerealiseerd. Voor het verlichten van de kantoren hebben wij in samenwerking met Leo Interieurgroep alle armaturen afgestemd op het interieurontwerp. Hierdoor sluit de verlichting naadloos aan op het interieur en de sfeer van het gehele pand.

Tijdens dit project hadden wij de uitdagende taak om er voor te zorgen dat de verlichting niet alleen past binnen het interieurontwerp maar ook voldoet aan de BREEAM-NL Outstanding eisen.

Het nieuwe duurzame pand is gebouwd volgens de eisen van de BREEAM-NL met kwalificatie Outstanding. Het keurmerk BREEAM staat voor ‘Building Research Establishment Environmetal Assessment Method’ en is een meetinstrument voor de beoordeling van de duurzaamheid van projecten. De kwalificatie ‘Outstanding’ is de hoogst haalbare score.

Foto’s: Leo Interieurgroep/Bouwraadhuis architecten/Limitfotografie/DWT groep

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.