Schouwburg Orpheus

 

Schouwburg Orpheus in Apeldoorn uit 1965 werd in 2004 uitgebreid met de aanbouw van de huidige Hanoszaal en een geheel nieuwe foyer. Deze foyer was inmiddels toe aan een update. De afgelopen periode is er hard gewerkt om de renovatie voor de start van het nieuwe theaterseizoen op te leveren.

In samenwerking met Hollander Techniek Apeldoorn hebben wij nagenoeg alle verouderde verlichting in de lounge, begane grond, 1e verdieping en rondom en boven de bar mogen vervangen door LED verlichting. Eén van de eisen was dat de nieuwe verlichting diende te passen bij de uitstraling van het pand. Om dit te bereiken hebben wij naast de algemene verlichting ook decoratieve verlichting aangeboden. Hierdoor hebben wij de uitstraling en sfeer van de Schouwburg kunnen behouden. Daarnaast hebben wij ondanks een strakke planning de verlichting tijdig en binnen de financiële eisen van het project geleverd. Een prachtig project en eindresultaat.

Foto’s: Orpheus, Fotograaf Sven Scholten

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.