Seaway Heavy Lifting

Seaway Heavy Lifting

De toonaangevende offshore-aannemer Seaway Heavy Lifting (SHL) is verhuisd naar een nieuwe locatie in Zoetermeer. In de afgelopen jaren genoot het bedrijf van een flinke groei waardoor Seaway opzoek ging naar een nieuw kantoorpand. In de zoektocht kwam het uit bij een gebouw aan de Louis Pasteurlaan in Zoetermeer. Wat aan de buitenkant een alledaags kantoorpand leek, bleek aan de binnenzijde een prachtige ruimtelijke structuur te bieden.

In samenwerking met Plan@office realiseerden wij de verlichting voor het nieuwe pand. Onze engineer verwerkte onder andere diverse inbouwspots, opbouwspots, lichtlijnen en pendelarmaturen in het lichtplan. De armaturen van onder andere Eleqtron sluiten goed aan bij de identiteit die SHL wilt uitstralen in het nieuwe kantoor: licht, transparant en overzichtelijk. Het resultaat is prachtig!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met uw aanspreekpunt. Samen gaan wij voor het beste lichtresultaat!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.