Sportcampus Zuiderpark Den Haag

Sportcampus Zuiderpark Den Haag

Een complex waar kennis wordt toegepast, sportevenementen worden gehouden en praktijkonderzoek wordt uitgevoerd. Dat kan alleen Sportcampus Zuiderpark in Den Haag zijn. Waar voorheen het stadion van ADO stond, is nu deze campus gevestigd.

De sportmogelijkheden zijn enorm. Dat moet ook wel als de opleidingen Leraar Lichamelijke Opvoeding (HALO), Sportkunde en International Sport Management van de Haagse Hogeschool in dit pand gevestigd zijn. Ook zijn er leerlingen van het ROC Mondriaan te vinden. Zij gebruiken dit complex voor Lifestyle, Sport en Bewegen. De combinatie van leren en sporten maakt deze locatie interessant.

In Sportcampus Zuiderpark kan goed gevoetbald worden; Er zijn maar liefst 8 voetbalvelden. Verder is er een turnhal, een danszaal, 4 gymzalen et cetera. Maas & Hagoort heeft conform het bestek onder andere inbouwdownlighters, LED panelen, LED profielen en richtbare spots geleverd. Samen met Kuijpers Centrale Projecten realiseerden wij deze lichtoplossing. Bent u geïnteresseerd in projectverlichting? Neem dan contact op met Maas & Hagoort. We geven u graag advies.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.