Sportcomplex ZUITNL

 

Met een gloednieuw sportcomplex zijn ze in Etten-Leur een (top)sportlocatie rijker. Het complex telt naast negen tennisbanen ook squash- en padelbanen. Er is ruimte voor horeca, bowlingbanen en zelfs een kinderdagverblijf. Naast recreatieve sport herbergt de hal ook trainingsfaciliteiten voor topsporters. Het complex heeft zelfs een bijzonder open dak systeem waardoor er het hele jaar gesport kan worden.

Onze partner BINK Elektro heeft een bijdrage mogen leveren met de installaties van de gehele locatie en gezamenlijk hebben wij de verlichting voor dit leisure project mogen realiseren. Tijdens het project zijn BINK Elektro en Maas & Hagoort een intensieve samenwerking aangegaan van lichtadvies tot en met montage.

Bent u benieuwd hoe onze partner BINK Elektro terugkijkt op het project? Lees het hier.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.