Stadswinkel Tilburg

 

De Stadswinkel is een prettige en uitnodigende plek waar inwoners, partners en bedrijven terecht kunnen voor alle zaken die ze willen regelen met de gemeente en waar de gemeente samenwerkt met de stad. Na een complete verbouwing aan Stadskantoor 2 en de voormalige bibliotheek aan het koningsplein in Tilburg, is het vernieuwde gebouw opgeleverd en draagt de naam ‘Stadswinkel’. Het gebouw is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van klimaat, duurzaamheid en hergebruik van materialen.

In samenwerking met architectenbureau Common Affairs, Nelissen ingenieursbureau en installateur BINX Smartility B.V. hebben wij de verlichting voor het project gerealiseerd. Hierbij hebben wij ook de montage verzorgd. Het was een uitdagende taak om de diverse verlichting te monteren in de vilt plafonds van Hunter Douglas. Als oplossing hebben wij hiervoor speciale ophangingen gerealiseerd. Een uitdagend project met een mooi eindresultaat!

Foto’s: Melis Lighting B.V. / Joris Buijs Fotografie

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.