Sturris schoenen en podologie Yerseke

Sturris schoenen en Podologie

De mooiste schoenen en beste voetzorg onder één dak. Dat is wat Sturris Schoenen en Podologie in het Zeeuwse Yerseke het beste omschrijft. De winkel combineert schoenen en podologie tot een succesvolle formule. Naast kwaliteitsschoenen van vele bekende merken kunnen klanten ook terecht voor schoenen waarin therapie- of steunzolen perfect passen.

Door vooraf de situatie goed in beeld te brengen, wist ons team precies wat er te doen stond: Goede verlichting die de kleuren goed laat uitkomen. Een lichtplan maken was de volgende stap. Zo kwam onze engineer erachter hoeveel armaturen er nodig zijn om overal voor voldoende licht te zorgen. Light4U leverde een groot deel van de armaturen voor dit project. Onze engineer zorgde ervoor dat de schoenen in de spotlights staan. Elke schoen is nu perfect uitgelicht. Dit helpt klanten van Sturris Schoenen en Podologie om aan de ene kant een weloverwogen keuze te maken. Aan de andere kant kan de klant nu de kleuren van de schoenen goed  onderscheiden.

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie? Wilt u ook een lichtplan aanvragen voor uw project? Neem dan hier contact met ons op.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.