Zorggroep ’t Boveneind Veenendaal

 

In samenwerking met Van Dunschoten is er een totale lichtoplossing voor het nieuwe complex voor Zorggroep Charim gerealiseerd. Een prachtig en modern woon- en zorglocatie voor ouderen. De bouw is in 2020 al gestart en inmiddels is de eerste fase opgeleverd.

In de vernieuwde zorglocatie ’t Boveneind in Veenendaal zijn de bewoners van alle gemakken voorzien; ruimere appartementen en moderne voorzieningen in een groene omgeving. De grote ontmoetingsruimte met restaurant is een mooie gelegenheid waar sociaal contact centraal staat. Ook zijn er verspreid over het hele gebouw sfeervolle ruimtes gecreëerd. Hier heeft onze betrokken engineer vanuit Maas & Hagoort, rekening mee gehouden in de armatuurkeuze. Alles om een sfeervolle plek te creëren waar bewoners zich thuis voelen en hun familie en mantelzorgers graag komen.

Dit ‘thuisgevoel’ staat binnen het hele complex centraal. Hierin was het een mooie uitdaging om kwalitatief hoogstaande verlichting toe te passen die aan alle technische- en esthetische eisen voldeed binnen het budget. Wij hebben hierin aan de wensen van de eindgebruiker kunnen voldoen. En dat maakt een project voor ons geslaagd; een enthousiaste en tevreden klant.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.