Tabor College Werenfridus

Tabor College Werenfridus

Het Tabor College Werenfridus in Hoorn heeft een breed aanbod van onderwijs. De school geeft les aan het voortgezet onderwijs, waaronder havo, atheneum en gymnasium. Enkele kenmerken van het Werenfridus zijn kwaliteit, structuur en respect voor elkaar.

Het schoolgebouw is geheel gerenoveerd. Een groot deel van het oorspronkelijke gebouw uit 1953/1957 is behouden en in de oude staat teruggebracht. In de overkapte patio is de aula ingericht, het nieuwe hart van de school. Bijzonder in de aula is de lichtinval. De lichtstraten die in het plafond zijn aangebracht zorgen voor veel toetreding van daglicht.

Het volledige schoolgebouw is, in samenwerking met Klaver Technisch Bedrijf B.V. verlicht door Maas & Hagoort. Merken als E-Light en Lightnet kunt u terugvinden in het project. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.