Tandartspraktijk Hanze

 

Aan de rand van de nieuwe wijk Stationskwartier in Kampen is het nieuwe onderkomen voor Tandartspraktijk Hanze gerealiseerd. Het nieuwe gebouw heeft een karakteristieke en dynamische uitstraling die duidelijk zichtbaar is vanaf zowel de woonwijk als de nabijgelegen snelweg.

Een belangrijke wens van de opdrachtgever was het type sfeer die in de tandartspraktijk gecreëerd diende te worden: een uitnodigende en vriendelijke uitstraling, waar patiënten zich op hun gemak voelen. Doormiddel van veel daglicht, een minimalistische aanpak en een volledig integraal lichtontwerp is er een ontspannen omgeving gecreëerd in een licht en luchtig gebouw.

Het volledige lichtplan voor tandartsenpraktijk Hanze is tot stand gekomen in samenwerking met Buro/S Architects uit Den haag en installateur Ten Brinke IJsselmuiden. Met uitzondering van de behandelkamers hebben wij alle verlichting mogen verzorgen, zowel technische- als ook een deel van de decoratieve verlichting.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.