Tronox Rotterdam

Tronox Rotterdam

In de Rotterdamse Botlek kunt u het nieuwe kantoor van Tronox vinden. Dit mijnbouw- en anorganisch chemische bedrijf exploiteert mijnen en minerale verwerkingsfabrieken in Zuid-Afrika en Australië. Omdat het oude pand niet meer voldeed aan de wensen en eisen van deze tijd, werd besloten om een nieuw pand te bouwen. De nieuwbouw bestaat uit voornamelijk kantoorruimtes, vergaderruimtes en een ontspanningsruimte.

In samenwerking met DWT groep realiseerden wij alle verlichting voor dit nieuwe kantoor. In 2018 realiseerden wij samen met DWT groep al het bijgelegen ADR Marine Care. Onze engineer verwerkte onder andere downlighters, inbouwspots, inlegarmaturen en noodarmaturen in het lichtontwerp. Daarnaast ontzorgden wij onze klant ook door het maken van bijbehorende lichtberekeningen. Dit om aan te tonen dat de geadviseerde verlichting voldoet aan de wensen en eisen uit het bestek. Samen hebben wij ervoor gezorgd dat het nieuwe pand goed verlicht de toekomst tegemoet gaat!

Laat uw lichtontwerp maken door onze engineers! Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

 

Foto’s: berghbouwsystemen.nl

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.