VDG Warehouse

 

Op het bedrijventerrein van Schiphol Trade Park is onlangs een gloednieuwe bedrijfslocatie opgeleverd. Op het entreekavel dicht langs de de A4 heeft VDG Reals Estate een innovatief en duurzaam warehouse van ruim 23.000 vierkante meter gerealiseerd. De locatie biedt naast warehouse ook kantoor en genoeg ruimte voor buitenactiviteiten. De ligging nabij Schiphol zorgt voor een absolute toplocatie.

In samenwerking met installateur Van den Broek Systemen hebben wij een lichtoplossing gecreëerd voor de kantoorruimten en terreinverlichting. Binnen het project was het een uitdaging om de verlichting binnen de gestelde eisen te realiseren. Hierbij moesten de lichtwaarden kloppen ten opzichte van wat er in het bestek werd gevraagd. Uiteindelijke heeft het project een BREAAM Excellent certificatie ontvangen.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.