Verpleeghuis Campagne Maastricht

Aan de Medoclaan in Maastricht is een nieuw verpleeghuis gerealiseerd: Verpleeghuis Campagne. Het verpleeghuis staat aan de rand van een stadspark wat bijdraagt aan goed leef- en verblijfsklimaat voor de bewoners.

Het verpleeghuis huisvest ruim honderd ouderen. De ouderen wonen in groepen van acht bewoners. Elke groep heeft zijn eigen huiskamer. De huiskamers zijn gelegen aan een lange brede boulevard, in het gebouw. Aan de boulevard zijn ontspanningsplekken die er voor zorgen dat de “dorpsstraat” in het gebouw is gehaald. U vindt er een bakkerij, een bruin café, een kapsalon, een bibliotheekje, een muzieklokaal, een timmerwerkplaats, een hobbywinkel, een historisch museum, noem maar op.

In samenwerking met Unica mochten wij de verlichting voor dit prachtige project leveren. Het resultaat: een mooi verpleeghuis met de leefkwaliteit zoals bij een dergelijke instelling verwacht wordt.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.