Verzorgingstehuis ‘d Oude Raai Amsterdam

 

d’Oude Raai is in de jaren ‘80 opgericht als verzorgingshuis voor ouderen in De Pijp. Een renovatie van het huidige pand is noodzakelijk zodat er zwaardere zorg geboden kan worden aan de ouderen die echt niet meer zelfstandig kunnen wonen. Zo wordt de toegankelijkheid van het gebouw verbeterd. De appartementen worden geschikt gemaakt voor het leveren van intensieve zorg en ondersteuning. Daarbij wordt ook de begane grond aangepakt zodat deze beter aansluit op de wijkfunctie. Bouwer Dura Vermeer en Marc Prosman Architecten maken van d’Oude Raai een locatie die klaar is voor de toekomst.

In samenwerking met partner Linthorst Techniek hebben wij mee mogen helpen aan de lichtoplossing voor dit zorgproject. Naast het opmaken van een gedegen lichtplan en het leveren van de armaturen was het de uitdaging om tijdens het project te voldoen aan de eisen voor verlichting in de zorg. Door de nodige kennis en expertise op het gebied van verlichting binnen verzorgingsprojecten is het gelukt om de juiste oplossing aan te bieden.

Foto’s: Dura Vermeer Renovatie Midden West

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.