Winkelcentrum De Struytse Hoeck

Winkelcentrum De Struytse Hoeck

Als bewoners van Hellevoetsluis en omgeving gaan winkelen, gaan ze naar De Struytse Hoeck. Iedereen kan zijn hart ophalen bij de meer dan honderd winkels. Een bijkomend voordeel is dat het parkeren gratis is! Het is dus zeker de moeite waard om een keer in dit winkelcentrum te gaan shoppen.

Eerder mocht Maas & Hagoort de basisverlichting voor het shoppingcentrum leveren. Deze verlichting maakt het winkelen nog steeds gemakkelijker. In opdracht van Winkelcentrum De Struytse Hoeck hebben we de Ringostar armaturen van LightNet geleverd en geïnstalleerd. De realisatie werd mede mogelijk gemaakt door Basro. Bent u voor een project op zoek naar verlichting? Neem dan contact op met één van de accountmanagers. Ze denken graag met u mee.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.