Woonzorgcentrum Mariënburg

 

Op de uniek en bijzonder mooi gelegen locatie in de wijk Soestdijk ligt het gastvrije en moderne verpleeghuis Mariënburg. Het verpleeghuis biedt een warm thuis aan mensen die intensieve zorg nodig hebben. Het gaat om mensen met zwaar lichamelijke zorgvragen en om mensen met dementie.

In het woonzorgcentrum zijn 75 mooie en lichte appartementen beschikbaar. Deze appartementen zijn verdeeld over zeven woongroepen die elk gebruik maken van een gemeenschappelijke huiskamer met open keuken en een groot balkon. Het dagelijks leven vindt veelal in de gezamenlijke woonkamer plaats met een vast ritme en diverse activiteiten. De juiste verlichting draagt in dergelijke zorginstellingen sterk bij aan een positieve leef kwaliteit voor de bewoners.

In samenwerking met Lomans Groep Amersfoort hebben wij naar aanleiding van een grondige renovatie en verduurzaming voor het gehele complex de verlichting mogen verzorgen. Het doel was niet alleen zorgen voor een duurzame lichtoplossing van de zorginstelling, maar vooral om een gevoel van veiligheid en welzijn te creëren onder de bewoners.

Meer te weten komen over de juiste verlichting in de zorg? Lees hier verder.

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.