Woonzorgcentrum ‘Uitzicht’

 

Woonzorgcentrum Uitzicht in Vlaardingen bestaat uit verzorgingsappartementen, zelfstandige huurappartementen, kleinschalige woongroepen en tijdelijke opvang. In en vanuit het woonzorgcentrum wordt de zorg en diensten geboden die u nodig heeft om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Met de realisatie van de nieuwbouw zijn de bewoners van het oude zorggebouw in onlangs verhuisd naar een compleet, gloednieuw zorggebouw.

Projectarchitect Jos Hermans van RoosRos Architecten begon dit project met interviews onder medewerkers en bewoners: ”Als je aan thuis denkt, dan denk je aan…?” Deze antwoorden vormden de basis voor het ontwerp. Samen met adviseur M3E groep en aannemer Slokker Bouwgroep werd de verdere realisatie van het project vormgegeven.

In samenwerking met Bink Elektro hebben wij alle verlichting in de zorgappartementen en de algemene ruimtes voor dit zorgproject mogen verzorgen. De verlichting voldoet aan de NEN-normering en het omschreven ‘Plan van Eisen’. Mede hierdoor is de nieuwbouw van woonzorgcentrum Uitzicht een ‘BENG’ (bijna energie-neutraal gebouw).

Foto’s: Cedrah, Wonen Zorg Diensten

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.