Woonzorgcentrum ‘Zierik7’

 

Aan het begin van de zomer van 2022 is er een nieuw woonzorgcentrum in gebruik genomen in Zierikzee, genaamd ‘Zierikz7’. Het pand waar het zorgcomplex jaren lang in huisveste maakte een gedateerde indruk waardoor nieuwbouw nodig was. De nieuwbouw van de locatie bevindt zich enkele honderden meters verder ten opzichte van het oude complex. Dit moderne woonzorgcentrum telt maar liefst 93 appartementen. Met het in gebruik nemen van het nieuwe gebouw krijgen de bewoners goede zorg en aandacht van zorgorganisatie Allévo in een prettige en veilige omgeving. Iedere bewoner krijgt een eigen appartement en heeft eigen voordeur die aan de tuin grenst. Via de binnendeur van een appartement komen de bewoners uit in de straatjes met buurtkamers en de brasserie, wat de bewoners de mogelijkheid geeft om samen te zijn met anderen.

In samenwerking met Endenburg Elektrotechniek hebben wij dit project mogen verlichten. Naast het ontwikkelen van het lichtplan hebben wij alle verlichting mogen leveren. Hierbij is er voor gezorgd dat alle verlichting aan de juiste normen en visuele ondersteuning voldoen die van belang zijn in de gezondheidssector. Dit met als resultaat een enthousiaste en tevreden klant.

Foto’s: Allévo

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.