Zozijn Wilp

Zozijn Wilp

Gezien en geaccepteerd worden zoals je bent; dat is waar Stichting Zozijn voor staat. Met liefdevolle en vakkundige begeleiding ondersteunt de stichting mensen met een beperking. Om meer cliënten een thuis te geven, opende Zozijn in Wilp onlangs twee nieuwe woongebouwen. Ieder gebouw biedt ruimte aan twintig bewoners die intensieve zorg nodig hebben. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar de bewoners met elkaar in contact komen.

In samenwerking met Otterman-Keizer techniek leverden wij de gehele binnenverlichting en een deel van de buitenverlichting. Onze engineer vertaalde de wensen van de eindgebruiker in het lichtplan. Hij verwerkte onder andere opbouwarmaturen, inbouwspots, noodverlichting en downlighters van SG Lighting in het ontwerp. Wij wensen de eindgebruiker veel succes met het gebruik van de nieuwe woonvoorzieningen!

Vraag hier direct een lichtplan aan en laat uw project prachtig verlichten!

Onze werkwijze

Hoe gaan wij te werk? Het lichtplan maken wij graag in een vroeg stadium. Hierbij is de samenwerking met de projecteigenaar essentieel. Op basis van de tekening, plattegrond en functionele eigenschappen van het gebouw of de ruimte werken wij de beste ideeën en oplossingen uit. Door onze grondige kennis van de markt bieden wij u altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Budgetvriendelijke alternatieven worden altijd door ons onderzocht en voorgesteld. Wanneer wij het lichtplan aanleveren, zorgen wij ervoor dat u de gekozen armaturen kunt terugvinden in een armaturenboek.

 

Werkwijze
Lichtplan of advies aanvragen?

U kunt vrijblijvend een offerte of advies vragen.
Onze engineers staan altijd voor u klaar.

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtoplossing.