Vraag uw digitale lichtscan aan

De conventionele methode van lichtinventarisatie is tijdrovend, foutgevoelig en vaak incompleet. Met als gevolg meerdere herhaalbezoeken op locatie. Dit kan anders. Wij verzorgen gebouwinventarisaties met een digitale lichtscan. Met een 360° camera worden alle ruimtes van een gebouw in één keer vastgelegd. Dit maakt het tellen van armaturen, meten en registreren veel sneller en nauwkeuriger. Deze gegevens worden per direct verwerkt in een online systeem. Hier worden ze geanalyseerd, gerapporteerd en gedeeld. Door deze manier van inventarisatie wordt de efficiëntie verhoogt. Met als gevolg een reductie van fouten in de uitvoering.

VRAAG EEN INVENTARISATIE AAN
Inventarisatie aanvragen

Bent u op zoek naar een complete en nauwkeurige lichtoplossing voor uw project? Zo krijgt u met een digitale lichtscan een volledig beeld van de huidige lichtsituatie, zonder de tijdrovende en foutgevoelige handmatige processen.

Onze inventarisatieoplossingen:

  • Nulmeting: Een nulmeting geeft een compleet overzicht van de huidige verlichtingssituatie, inclusief armaturen, serienummers, locaties en condities, vastgelegd in een gedetailleerd rapport.
  • Verschilanalyse: Deze analyse vergelijkt de huidige lichtniveaus met de normen en identificeert optimalisatiemogelijkheden voor energiebesparing en kostenbeheersing.
  • Totaaloplossing: Een totaaloplossing omvat een lichtplan, controlplan, montageraming en snoerenplan voor een toekomstbestendige, geïntegreerde lichtoplossing op maat.

Bent u klaar om met een digitale lichtscan tot 70% sneller te inventariseren? Vraag nu een lichtinventarisatie aan!

Contactpersoon

    Vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met u op voor de verdere uitwerking van uw lichtinventarisatie.